Neko iz Tuzle je upravo kupio

Čisto Arganovo ulje - Quattro Paket

Kliknite kako bi naručili

O nama

Nudimo Vam 100%  prirodno i učinkovito marokansko Arganovo ulje

vrhunske kvalitete!

 

  ''Monetize Ad'' d.o.o., Tuzla osnovano je 2017. godine. Za kratak period preduzeće se profiliralo i danas smo prepoznatljivi po našem 100%  prirodnom, organskom Arganovom ulju koje uvozimo direktno od naših poslovnih partnera iz Maroka.

 

Više o samom proizvodu možete saznati putem naše web stranice, i Facebook stranice. Naš stručno osposobljeni tim ljubazno i strpljivo će primiti Vaše narudžbe, te vam dati potrebna objašnjenja i odgovoriti na pitanja vezana uz proizvode, načine plaćanja, isporuku i sl.

  

Detaljnije i šire opisan naš proizvod može se vidjeti na ovoj web stranici, kao i na Facebook-u.

 

Naše preduzeće se temeljito posvećuje stvaranju osobitog, drugačijeg asortimana proizvoda. Priroda i prirodni proizvodi je ono što nas nadahnjuje i s toga je naša misija  približiti prirodu našim potrošačima kroz kvalitetne i što prirodnije proizvode.

 

   Vodimo uspješno preduzeće čiji je glavni zadatak izgradnja odnosa s kupcima bazirana na povjerenju. Cilj nam je kontinuirano razvijati segment maloprodaje, te biti važan i pouzdan partner našim kupcima, povećavati naš asortiman proizvoda, vješto koristiti marketing i po tome se razlikovati.

 

  Iskustvo i kontakt s kupcima omogućio nam je da prepoznamo stvarne potrebe i ponudimo proizvode sukladno željama i potrebama naših kupaca. Pri tome smo ljestvicu kvalitete proizvoda podigli vrlo visoko. Potpuno se posvećujemo stalnoj brizi za interese kupaca. Uslužnost, strpljenje, temeljno informisanje  i spremnost na pomoć glavne su odlike naših zaposlenika, i u tome ćemo se uvijek truditi biti još bolji.

 

   Zahvaljujemo se svim potrošačima i našim partnerima na ukazanom povjerenju, a mi ćemo i dalje tražiti za Vas najbolje proizvode koji će vam život učiniti ljepšim i ugodnijim.

 Nazad na vrh